За нас

„Нео Визия” е компания с основен фокус на дейността в пространствения и промишления дизайн, както и в телевизионната сценография. Създадена е през 2004 г. от Деян Саздов, израснал в семейството на художници, следвайки семейния пример завършва Националната художествена Академия в София, и в началото на 90-те започва да се занимава с дизайн на телевизионни декори и проектиране на изложбени щандове, така поставя основите  на фирмата.

За кратко време „Нео Визия” се превръща в една от водещите компании на българския пазар в своята област, привлича високо квалифициран екип от талантливи специалисти по графика, сценография, пространствено оформление, дървопластика, металопластика, архитектура, както и експерти в телевизионната специфика и така гарантира новаторство, креативност и качество на проектите и продуктите, собственост на „Нео Визия”.

Компанията е сред първите фирми в България специализирана в изработката на макети (умалени копия) на сгради, терени, исторически обекти и др. Проектира и реализира обемни рекламни тела, предлага интериорни и екстериорни решения, прави рекламен и цялостен дизайн. Нов аспект в дейността на фирмата е проектирането и реализацията на бунгала с нестандартна визия и сглобяеми къщи.